Nyt jysähti jättimäinen uutinen: Erik Karlsson treidattu San Joseen!

Erik Karlsson treidattu San Joseen.
Erik Karlsson treidattu San Joseen. Kuva: Getty Images

Ruotsalainen megatähti Erik Karlsson treidattu San Joseen, kertoo arvostettu sisäpiiriläinen, Pierre LeBrun. Asia odottaa vielä virallista vahvistusta.

NHL:ssä on nähty jättiläismäinen vaihtokauppa, sillä Ottawa Senators on kaupannut Erik Karlssonin San Jose Sharksin riveihin. Asiaan odotetaan vielä virallista vahvistusta, mutta arvostettu sisäpiiriläinen, TSN:n Pierre LeBrun, kertoo asiasn varmana omalla Twitter-tilillään.

Senators sai Karlssonista vastineeksi eri raporttien mukaan Chris Tierneyn, Dylan DeMelon, Josh Norrisin, Rudolfs Balcersin sekä vuoden 2020 ykkös- ja kakkoskierroksen varausvuorot. Asiasta kertoi muun muassa Ottawa Sunin Bruce Garrioch.

Karlssonin vaihtokauppa on ollut jo pitkään pelkkä ajan kysymys. Ruotsalaispuolustaja on pelannut NHL:ssä 627 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 126 maalia ja yhteensä 518 tehopistettä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Tierney pelasi viime kaudella täydet 82 runkosarjaottelua, joissa hän paukutti 17 maalia ja kaiken kaikkiaan 40 tehopistettä. DeMelon tilille kilahti sen sijaan tehot 0+20. Norris on Sharksin toissa kesän ykköskierroksen varaus, joten nuorukainen omaa kovan potentiaalin. Balcers on 21-vuotias latvialaishyökkääjä, joka teki viime kaudella 67 AHL:n runkosarjaotteluun tehot 23+25.

Suosittelemme myös:
Patrik Laine pitää jatkoneuvottelut ulkona mielestään – ”Olisi hyvä hoitaa alta pois”