Asiantuntija epäilee: Erik Karlssonin vaihtokauppaa valmistellaan Senatorsin toimesta?

Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin ruotsalaistähti Erik Karlsson saatetaan kaupata piakkoin toisaalle. Näin epäilee Sportsnetin sisäpiiriläinen, Elliotte Friedman.

Ruotsalainen supertähti Erik Karlsson on ollut tällä kaudella isosti otsikoissa, sillä hänellä ei ole sopimusta enää kaudesta 2019-2020. Se tarkoittaa sitä, että Ottawa Senatorsin on päästävä miehen kanssa jatkosta sopuun mahdollisimman pian.

Seura onkin jo todennut, että Karlssonin jatkosopimus on tällä hetkellä sen yksi tärkeimmistä prioriteeteista. Samalla Ottawassa tiedostetaan kuitenkin karut faktat; jatkosopimus ei välttämättä tule koskaan näkemään päivänvaloa. Senators on nimittäin budjettijoukkue, ja Karlssonin jatkosopimuksen arvo tulee olemaan valtava.

Karlsson haluaa mitä luultavimmin jatkaa Ottawassa, mutta karu fakta on samalla se, että Senators ei välttämättä pysty maksamaan hänelle tarpeeksi.

– Meidän ensimmäinen prioriteettimme on tehdä jatkosopimus Erikille. Hän on erityinen pelaaja. Mutta pitää muistaa, että Wayne Gretzky kaupattiin, joten jos saamme tarjouksen, josta emme voi kieltäytyä, me olemme tarkasti kuulolla, Senatorsin GM Pierre Dorion kertoi NHL.com:n mukaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseinen kommentti on herättänyt paljon huomiota etenkin Pohjois-Amerikassa. Esimerkiksi NHL:n sisäpiiriin kuuluva toimittaja, Elliotte Friedman, antoi asiaan oman näkemyksensä.

– Uskon, että he valmistautuvat siihen mahdollisuuteen, että Karlsson saatetaan vaihtokaupata. Mielestäni tätä he tarkoittivat. Luulen, että Erik Karlsson haluaa olla Ottawa Senator koko loppu-uransa ajan ja se on hänen ensimmäinen vaihtoehtonsa. Luulen kuitenkin, että kokoonpanossa on paljon pelaajia, jotka uskovat, että he eivät voi voittaa nykyisen omistajuuden alaisuudessa – hän (Karlsson) on yksi näistä pelaajista, Friedman kertoi Sportsnetin haastattelussa.

27-vuotias Karlsson kuittaa vielä tulevasta kaudesta 6,5 miljoonaa dollaria, mutta kyseisen summan uskotaan nousevan heittämällä yli 10 miljoonaan dollariin.

Lisää maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea TÄÄLTÄ.

Sportsnetin artikkelin voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ.