Onko Erik Karlsson pelannut viimeisen pelinsä Senatorsin riveissä?

Erik Karlsson -kisassa saattaa olla pian kaksi uutta joukkuetta.
Erik Karlsson -kisassa saattaa olla pian kaksi uutta joukkuetta.

Ottawa Senatorsin megatähti Erik Karlsson on hyvinkin saattanut pelata viimeisen pelinsä koskaan Ottawa Senatorsin riveissä.

Vielä eilen kirjoitimme siitä, kuinka tähtipuolustaja Erik Karlsson on saattanut pelata viimeisen pelinsä Ottawassa Senatorsin pelaajana, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että mies on pelannut kautta aikojen viimeisen pelinsä Senatorsin riveissä kokonaisuudessaan.

Karlsson on nimittäin yhdistetty aktiivisesti siirtohuhuihin, ja vaikka Senatorsin toimesta ollaankin jo myönnetty, että seura aikoo tarjota ruotsalaiselle uutta jatkopahvia, on hänen jatkamisensa Ottawassa todella epätodennäköistä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ensinnäkin, kuten yllä olevasta linkistä voit lukea, Karlsson poimi kauden viimeisen kotiottelun päätteeksi kiekon talteen. Lisäksi hän on nyt ilmoittanut, että hän ei aio osallistua seuran viimeiseen vieraspelireissuun, joka pitää sisällään kolme ottelua.

Tämän ajan Karlsson haluaa nimittäin viettää vaimonsa Melindan kanssa. Pariskunnan piti saada huhtikuussa lapsi, mutta hän menehtyi maaliskuun lopussa syntymättömänä. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!