Erik Karlssonin perheessä valtava tragedia – huhtikuussa laskettu aika, poika menehtyi

Canucks on kiinnostunut Erik Karlssonista?
Canucks on kiinnostunut Erik Karlssonista? Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin Erik Karlssonin poissaolo joukkueensa kokoonpanosta herätti ihmetystä, mutta nyt siihen saatiin traaginen vastaus.

Ruotsalaispuolustaja Erik Karlssonin nimi loisti poissaolollaan, kun Ottawa Senators julkaisi kokoonpanonsa kotiotteluun Florida Panthersia vastaan.

Kun kanadalaisjoukkueen päävalmentaja Guy Boucher ilmoitti, ettei poissaolo johdu loukkaantumisesta tai sairastelusta, aiheutti se valtaisan määrän ihmetystä. Lopulta asiaan saatiin traaginen vastaus: Karlssonin ja hänen vaimonsa Melindan syntymätön poika, jonka laskettu aika oli huhtikuussa, on menehtynyt.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Koko Ottawa Senators -organisaation, Ottawan kaupungin sekä koko jääkiekkoyhteisön ajatukset ja rukoukset ovat nyt Erikin ja Melindan luona heidän poikansa poismenon johdosta, Senatorsin tiedotteessa todettiin.

– Me toivomme kaikkien noudattavan heidän yksityisyyttään tämän suruprosessin aikana.

Sekä Erik että Melinda ovat aktiivisesti postailleet päivityksiä sosiaalisessa mediassa, mitä tuli heidän raskauteen, ja suru on valtava.

Karlssonit julkaisivat ilouutisen raskaudestaan marraskuussa ja joulukuussa he puolestaan paljastivat lapsensa sukupuolen. Kyseessä olisi ollut viime kesänä naimisiin menneen pariskunnan ensimmäinen lapsi.

Seuran tiedotteen löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!