VIDEO: Erik Karlssonin tarina Ottawassa kokonaan ohi?

Ruotsalainen megatähti Erik Karlsson siirtymässä Dallasiin.
Ruotsalainen megatähti Erik Karlsson siirtymässä Dallasiin. Kuva: Getty Images

Ottawa Senatorsin ruotsalaisen megatähden, Erik Karlssonin, ura Kanadan pääkaupungissa vaikuttanee olevan kokonaisuudessaan nyt ohi.

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, niin myös Erik Karlssonin uran Ottawa Senatorsin riveissä. Toki ihmeitäkin saattaa tapahtua, mutta tällä hetkellä vaikuttaa lähes varmalta, että Karlsson on pelannut viimeisen ottelunsa Kanadan pääkaupungissa Senatorsin pelipaita päällä.

Nimittäin viime yönä, kun Senators pelasi kauden viimeisen kotiottelunsa, nappasi Karlsson kiekon talteen. Lähes poikkeuksetta näin tapahtuu ainoastaan silloin, kun pelaaja saa täyteen jonkin merkittävän merkkipaalun, esimerkiksi 100, 200, 300 jne. maalia.

Näin ei kuitenkaan koskaan tapahdu silloin, kun pelaaja pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa. Kaikki merkit viittaavatkin nyt siihen, että kyseessä oli Karlssonin uran viimeinen kotiottelu Senatorsin riveissä.

https://www.instagram.com/p/BhGMRMogbR0/?taken-by=jayanddan

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Karlsson on pelannut Senatorsin riveissä tähän mennessä 627 runkosarjaottelua, joissa hän on saalistanut tililleen 126 maalia ja yhteensä 518 tehopistettä. 27-vuotiaan ruotsalaispuolustajan ura Ottawassa alkoi kaudella 2009-2010.

Karlsson on ollut joukkueensa tärkein pelaaja jo usean vuoden ajan. Hän on muun muassa toiminut joukkueen kapteenina kaudesta 2014-15 lähtien. Karlssonin sopimusta on jäljellä vielä ensi kausi.

Karlssonin uraa Ottawassa on jäljellä kuitenkin vielä vähintään kolme ottelua, sillä Senators on pelannut tällä kaudella tähän mennessä 79 kamppailua. NHL:n runkosarja tulee päätökseensä 82 ottelun jälkeen.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!