Erik Karlssonin neuvottelut venyivät viime minuuteille – Vegas lähellä jättikauppaa!

Erik Karlssonin siirto Vegas Golden Knightsiin oli tiettävästi lähellä.
Erik Karlssonin siirto Vegas Golden Knightsiin oli tiettävästi lähellä. Kuva: Getty Images

Vegas Golden Knights oli tosissaan Erik Karlssonin kintereillä ja itse asiassa NHL:n tulokasseura oli lähimpänä ruotsalaistähden hankintaa.

Vegas Golden Knightsin neuvottelut Ottawa Senatorsin kanssa Erik Karlssonin hankinnan suhteen venyivät aivan viime minuuteille saakka.

Nevadalaisseura oli siis ylivoimaisesti kaikkein lähimpänä 27-vuotiaan puolustajan hankintaa, mikä olisi tehnyt siitä yhden suurimmista mestarisuosikeista, mutta lopulta kauppaa ei saatu maaliin riittävän ajoissa.

Nähtäväksi jää, palaavatko osapuolet uudemman kerran neuvottelupöytään kesällä, mutta niin tai näin – Karlsson tullaan kauppaamaan lähes satavarmasti. Sen varmisti tämän vuoden NHL Trade Deadline.

TSN:n arvostettu toimittaja Bob McKenzie tietää kertoa Golden Knightsin kääntyneen juuri ennen pelaajasiirtojen takarajaa, joka oli siis kello 22:00 Suomen aikaa, Detroit Red Wingsin puoleen, kun Karlssonin hankinta ei toteutunut ja autokaupungista Syntiseen kauppaan matkasikin slovakkihyökkääjä Tomas Tatar.

Lue lisää Tatarin siirrosta täältä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Golden Knights oli siis se kaikkein isoimmin kiinnostuksensa Erik Karlssonin suhteen osoittanut seura, mutta tiettävästi myös San Jose Sharks, Tampa Bay Lightning ja hieman yllättäen Washington Capitals olivat ruotsalaisen kintereillä.

Edellä mainituista seuroista Lightning päätyi kuitenkin lopulta tekemään kauppaa New York Rangersin kanssa, kun floridalaisseura hankki Trade Deadline -päivän suurimmassa kaupassa Ryan McDonaghin ja J.T. Millerin (lue lisää).

Lightningin kohdalla ongelma Karlssonin hankinnan suhteen oli se, että Senators halusi sisällyttää myös 7,25 miljoonan dollarin palkkakuitilla varustetun Bobby Ryanin kauppaan ja salamapaidoilta ei yksinkertaisesti ollut riittävästi tilaa palkkakaton alla tämän toteuttamiseen.

Karlssonin pelaajatilastot löydät TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018