HIFK:lle loistavia uutisia – kultakypärä Erik Thorell palaa kokoonpanoon

HIFK:lle loistavia uutisia - kultakypärä Erik Thorell palaa kokoonpanoon

Helsingin IFK:n ruotsalaishyökkääjä Erik Thorell on jälleen pelikunnossa. Pistelinko missasi Kärpät-HIFK -välieräsarjan avausottelun loukkaantumisen vuoksi.

Helsinkiläisten kauden paras pistemies Erik Thorell palaa tänään punapaitojen pelaajistoon, kun HIFK ottaa mittaa Oulun Kärpistä Nordiksella välieräsarjan toisessa kamppailussa.

Ruotsalaislaituri ei pelannut toissapäivänä Oulussa, kun HIFK kaatoi kärppälauman komeasti vieraskentällä 1-4-luvuin. Nyt 26-vuotias hyökkääjä on kuitenkin tervehtynyt pelikuntoon.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Erik Thorell ottaa paikan totutusti helsinkiläisjengin kakkosketjun vasemmalta laidalta, jossa sentterinä toimii maanmies Patrik Carlsson ja oikealla sivustalla rightin puolen taituri Joonas Rask.

Thorell siirtyi täksi kaudeksi Helsinkiin HC TPS:n riveistä, missä kiekkoilija tykitti edellissesongilla mukavat tehot 24+20=44. Kuluvalla kaudella pelaaja on ollut vielä kovemmassa kunnossa; runkosarjan 60 otteluun mies takoi 56 pojoa ja pudotuspeleissä saldo on tällä hetkellä 1+5=6 IFK:n kuudessa taistossa.

Liigan pleijareiden otteluohjelman ja tarkemman aikataulun voit ottaa talteen TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!