VIDEO: ESPN valitsi Noora Rädyn maailman parhaaksi – 66 torjuntaa ja nollapeli

Mediajätti ESPN huomioi Noora Rädyn huippuotteet upealla tavalla.
Mediajätti ESPN huomioi Noora Rädyn huippuotteet upealla tavalla. Kuva: Getty Images

Pohjoisamerikkalainen mediajätti ESPN nosti Noora Rädyn, kiitos hänen huikean välieräesiintymisensä, viikon parhaaksi jääkiekkoilijaksi maailmassa.

Noora Rädyn uskomaton suoritus on kerännyt nyt huomiota aina Pohjois-Amerikkaa myöten. Mediajätti ESPN nosti hänet nimittäin viikon parhaaksi jääkiekkoilijaksi maailmassa.

Kunlun Red Starsia edustava Räty oli elementissään CWHL:n välieräsarjan kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa, joka venyi aina kolmanteen jatkoerään. Red Stars voitti vastustajansa Calgary Infernon niukimmalla mahdollisella marginaalilla 1-0-lukemin ja Räty venyi nollapelinsä eteen kiekon tielle uskomattomat 66 kertaa.

Alla olevalta videolta näet kaikki Rädyn 66 torjuntaa.

Ottelu kesti huimat 114 minuuttia ja se oli sarjan historian pisin ottelu.

Artikkelissa, joka on erittäin arvostetun toimittajan Greg Wyshynskin käsialaa, Rätyä tituleerattiin muun muassa yhdeksi jääkiekkomaailman suosikkipelaajista.

Voitollaan CWHL:n finaaleihin edennyt Red Stars kohtaa finaalissa ontariolaisseura Markham Thunderin, joka pudotti playoffseissa kaikkien yllätykseksi runkosarjan ykköseksi sijoittuneen Montreal Canadiennesin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyseinen ottelu tulee keräämään valtavan määrän huomiota, sillä sen lähettää kanadalainen mediajätti Sportsnet.

Ensimmäistä kauttaan CWHL:ssä pelaava Kunlun on nojautunut pudotuspeleissä vahvasti Rätyyn, joka on pudotuspeleissä pysäyttänyt kiekot 96,40 prosentin varmuudella ja päästänyt keskiarvolta ottelua kohden vain 1.27 kiekkoa selkänsä taakse.

Räty on ehdolla myös runkosarjan parhaaksi maalivahdiksi, sillä hänen torjuntatilastonsa 20 pelatusta ottelusta olivat huikeat 94,40/1.60.

Kunlunissa pelaa myös suomalaishyökkääjä Annina Rajahuhta, mutta häntä ei olla toistaiseksi nähty joukkueensa kokoonpanossa pudotuspeleissä.

Rädyn tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!