Jokereiden toimitusjohtaja Kohonen: ”Meillä on Euroopan paras ottelutapahtuma”

Jokereiden toimitusjohtaja Kohonen:

Helsingin Jokerit aloittaa huomenna KHL-kauden ja samalla juhlistaa 50-vuotiasta historiaansa. Seura on tehnyt juhlakaudelleen paljon investointeja, jolla pyritään mm. tuottamaan entistä parempi ottelutapahtuma katsojille.

Jokerit pelaa KHL:n ensimmäisen ottelunsa keskiviikkona Dinamo Minskiä vastaan vieraskentällä. Kaikkiaan Jokereiden kausi alkaa yhteensä kahdeksalla vierasottelulla, joten joukkueen henkilöstö pääsee heti käsiksi reissutunnelmaan.

Ensimmäisen kotiottelunsa joukkue pelaa syyskuun 16. päivä, kun vastaan asettuu Dinamo Riika. Jokerit on tunnettu Suomessa ottelutapahtumastaan ja siihen on satsattu entisestään tätä kautta silmällä pitäen. 50-vuotiasta historiaansa juhlistava Jokerit on tehnyt mittavia investointeja ottelutapahtumaansa.
– Ydinkulmamme on tarjota parempaa urheiluviihdettä kuin kukaan muu Suomessa jääkiekossa, mutta myös muut lajit huomioiden. Meillä on mielestäni Euroopan paras ottelutapahtuma, ja on helppo seistä sen väitteen takana, Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen kertoi tiedotteessa.

Hartwall Arenalle on täksi kaudeksi asennettu huippuvideotykit, joilla pystyy projisoimaan jäänpintaan huipputasoista videokuvaa. Samaa tekniikkaa on hyödynnetty viime kausien aikana jo mm. Pohjois-Amerikassa NHL:ssa.

Kauden aikana Jokerit järjestää myös teemaotteluita, kuten virallinen 50-vuotisjuhlapeli on 27. lokakuuta. Joulukuun toisena päivänä pelataan ulkoilmaottelu SKA Pietaria vastaan Kaisaniemen puistossa. Tavoitteena on rakentaa 20 000 ihmistä vetävä tapahtuma.