Evander Kane ajautui henkilökohtaiseen konkurssiin – velkaa lähes 27 miljoonaa!

San Jose Sharksin tähtihyökkääjä Evander Kane on ajautunut massiivisiin taloudellisiin ongelmiin muun muassa uhkapelivelkojen vuoksi.

The Athletic uutisoi San Jose Sharksin Evander Kanen painivan suurten taloudellisten ongelmien kanssa. NHL-urallaan lähes 53 miljoonaa dollaria tienanneen huippulaiturin niskassa painavat lähes 27 miljoonan dollarin velat.

Kanelle on ehtinyt kertyä velkaa muun muassa runsaasta uhkapelaamisesta. Konkurssihakemuksessaan hän sanoo hävinneensä uhkapelaamiseen viimeisen 12 kuukauden aikana 1,5 miljoonaa dollaria. Kanella on velkojia listassaan kaikkiaan 47 kappaletta, joista suurin on pankki, joka perii peräti 8,3 miljoonan dollarin suuruista summaa.

Kane solmi vuonna 2018 Sharksin kanssa 7-vuotisen sopimuksen, jonka myötä hän tienaa keskimäärin seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa. Velkatilannetta ei kuitenkaan helpota se, että Kanen kausi uhkaa jäädä väliin, sillä hänen vastasyntyneellä lapsellaan on terveysongelmia. Mikäli kausi jää häneltä pelaamatta, ei Sharks ole velvollinen maksamaan hänen muhkeaa palkkaansa.


KATSO MYÖS: NHL järjestää kaksi ulkoilmaottelua golfkentällä vuoristomiljöössä