VIDEO: Evander Kane mikitettynä – riemu repesi ensimmäisen maalin jälkeen

Evander Kane mikitettiin noin viikko sitten pelattuun otteluun Columbus Blue Jacketsia vastaan.
Evander Kane mikitettiin noin viikko sitten pelattuun otteluun Columbus Blue Jacketsia vastaan.

San Jose Sharksiin kevään siirtotakarajalla siirtynyt Evander Kane oli mikitettynä noin viikko sitten pelatussa ottelussa Columbusta vastaan.

Silloin tällöin NHL-seurat tuovat faneilleen lisäsisältöä mikittämällä pelaajiaan, ja julkaisemalla parhaat palat sosiaalisissa medioissa.

Näin kävi nyt San Jose Sharksin kohdalla, kun se iski mikin tuoreen hankintansa, Evander Kanen, varusteisiin.

Kyseessä oli Sharksin ja Columbus Blue Jacketsin välinen ottelu, joka pelattiin noin alle viikko sitten, 4. maaliskuuta. Kotijoukkue Sharksin harmiksi Blue Jackets voitti kamppailun lukemin 4-2.

Samaisessa kamppailussa nähtiin myös kuitenkin ilon hetkiä, kun Kane iski Sharks-uran ensimmäisen maalinsa. Kane on muutoinkin aloittanut haipaidassa hyvin, sillä miehen tilillä on neljän ottelun jälkeen tehot 1+4. Kaiken kaikkiaan mies on tehnyt tämän kauden 65 kamppailussa 21 maalia ja yhteensä 45 tehopistettä.

Fanien onneksi Kanelta löytyi varusteistaan mikki, mikä tallensi myös kyseisen ilon hetken. Ottelu piti sisällään myös monia muita mielenkiintoisia hetkiä, kun Kane jutusteli muun muassa tuomarien ja joukkuekaveriensa kanssa.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.