VIDEO: ”Älä lähre shinne” – Evander Kane nöyryytti Montouria

Evander Kane nöyryytti Ducks-puolustaja Brandon Montouria.
Evander Kane nöyryytti Ducks-puolustaja Brandon Montouria.

San Jose Sharks oli viime yönä tylyllä pelipäällä. Myöskään Evander Kane ei antanut lainkaan armoa, sillä hän nöyryytti Ducks-puolustaja Brandon Montouria.

San Jose Sharks oli viime yönä totaalisen tyly isäntä. Se sai nimittäin vieraita Anaheimista, kun Ducks saapui San Joseen. Hailaumalla oli jo ennen viime yön ottelua 2-0-johtoasemassa, mutta viime yönä sitten rävähti ja oikein kunnolla. Sharks nimittäin vei kamppailun nimiinsä uskomattomin lukemin, 8-1.

Joonas Donskoi ja Logan Couture olivat Sharksin parhaat pistemiehet, sillä he molemmat saalistivat tililleen tehot 1+2. Kahden tehopisteen miehiä oli sen sijaan neljä kappaletta, joista yksi oli Evander Kane (1+1).

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Kane oli viime yönä myös muutoinkin pahanteossa, sillä hän kikkaili Ducksin puolustaja Brandon Montourin aivan vipuun. Kane ylitti Ducksin siniviivan raahamalla kiekon kärkikynällä rystypuolelleen. Välittömästi tämän jälkeen Kane heitti yhdellä kädellä pelivälineen (lue: tuulimylly) jälleen takaisin kämmenelleen.

Lopputulos olikin omalla tavallaan huvittava, sillä Montour vain katseli, kun Kane kikkaili häntä. Lohdutuksena kuitenkin todettakoot, että hän sai hieman mailaansa väliin Kanen laukaukseen, joten maalia ei tilanteesta sentään syntynyt.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Uskomaton torjunta! Frederik Andersen pelasti kiekon maaliviivalta