TREIDI: Evander Kanen uusi osoite on San Jose – Buffalon vastine vielä arvoitus

Evander Kane haastettiin oikeuteen
Evander Kane haastettiin oikeuteen. Kuva: Getty Images

Yhden markkinoiden kuumimman pelaajan, Evander Kanen, odotettu siirto toteutui, kun Buffalo Sabres kauppasi hänet San Jose Sharksin riveihin.

Buffalo Sabres on kaupannut tähtihyökkääjä Evander Kanen San Jose Sharksin riveihin. Sharksin kausi on ollut tähän mennessä onnistunut, sillä seura majailee Tyynenmeren divisioonan toisena.

Sharks maksoi Kanesta ehdollisen ensimmäisen kierroksen varausvuoron (2019) sekä neljännen kierroksen varausvuoron (2020). Lisäksi kaupassa Buffaloon siirtyy 24-vuotias hyökkääjä Dan O’Reagan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ensimmäisen kierroksen varausvuoron ehdollisuus tarkoittaa sitä, että mikäli Kane allekirjoittaa Sharksin kanssa jatkosopimuksen, kyseessä on ensimmäisen kierroksen vuoro – muussa tapauksessa se muuttuu toisen kierroksen vuoroksi.

Kane on pelannut tällä kaudella erinomaisesti, sillä hän on tehnyt 61 otteluun 20 maalia ja yhteensä 40 tehopistettä. Kane on kuitenkin ollut ennen kuluvaa sesonkia jonkinasteisessa alamäessä, joten hän lopullinen ja todellinen kuntonsa on pienoinen arvoitus.

Kanen sopimus on katkolla ensi kesänä, joten kyseessä on vuokrapelaaja. Kanen cap hit on tällä hetkellä 5,25 miljoonaa dollaria.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018