Livahtaako maalipörssin voitto Laineen ja Ovechkinin ohi? Evgeni Malkin haastaa

Miksi kukaan ei puhu Malkinista, ihmettelee toimittaja Josh Yohe.
Miksi kukaan ei puhu Malkinista, ihmettelee toimittaja Josh Yohe. Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin Evgeni Malkin on ollut tällä kaudella erinomaisessa vireessä, ja hänellä on yhä kaikki eväät voittaa NHL:n maalipörssi.

Viime aikoina on puhuttu ainoastaan siitä, kuinka maalipörssin voitto tullaan ratkomaan kaksikon Alexander Ovechkin Patrik Laine välillä.

Ovechkin on tehnyt tällä kaudella 42 kaappia, kun taasen Laineen tilillä on 41 täysosumaa. Kaksikko kohtasi toisensa muutama yö sitten, jolloin Ovechkin teki kaksi maalia ja Laine yhden.

Duon takana on kuitenkin yksi selkeä haastaja, joka voi kääntää taistelun maalipörssin kuninkuudesta vielä ylösalaisin. Nimittäin Ovechkinin maanmiehellä, Evgeni Malkinilla, on kasassa 40 täysosumaa, joten hän on ehdottomasti kisassa vielä mukana.

Malkin kiri eroa umpeen viime yönä, kun Pittsburgh Penguins kohtasi päivän ottelussaan Montreal Canadiensin. Malkin iski kamppailussa yhden maalin, kun pingviinilauma vei pelin nimiinsä lukemin 5-3.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kaiken kaikkiaan Malkin on tehnyt pelaamissaan 68 ottelussa 89 tehopistettä, joiden myötä hän on NHL:n pistepörssin sijalla kaksi. Hänen edellään on ainoastaan Nikita Kucherov, joka on tehnyt 68 kamppailuun 34 maalia ja yhteensä 91 tehopistettä.

Malkinilla on siis mahdollisuus voittaa koko liigan maali- sekä pistepörssi. Jos hän tähän kykenee, ei NHL:n tämän kauden MVP:stä liene epäselvyyttä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!