VIDEO: Evgeni Malkinilla paloi käpy – huitaisi mailalla Michael Rafflia ja joutui suihkuun

Evgeni Malkinilla paloi käpy ja hän huitaisi Michael Rafflia mailalla.
Evgeni Malkinilla paloi käpy ja hän huitaisi Michael Rafflia mailalla.

Evgeni Malkinilla paloi käpy viime yön kamppailussa Philadelphia Flyersia vastaan, ja hän huitaisi mailallaan Michael Rafflia suihkukomennuksen arvoisesti.

Philadelphia Flyersin ja Pittsburgh Penguinsin välisissä ”Battle of Pennsylvania” -matseissa jaksaa sattua ja tapahtua. Viime yön kamppailu ei ollut millään tavalla poikkeus, kun Penguins vei ottelun nimiinsä lukemin 4-1.

Helpolla ei voitto myöskään irronnut, sillä maalivahti Matt Murray torjui kamppailussa hurjat 50 kertaa, joka oli hänen uransa kovin määrä. Kaiken lisäksi Penguins sai tulla ottelun lopun toimeen ilman supertähti Evgeni Malkinia, joka hölmöili itsensä suihkun puolelle.

Lue myös: Kiekkofanin superviikonloppu – NHL:ää, Liigaa, KHL:ää ja Mestistä ilmaiseksi!

Koko tilanne sai alkunsa siitä, kun Malkin sai kiekon Flyersin vaihtoaition edessä ja sai osakseen kovaa painetta. Malkinin pelattua kiekon toisaalle, huitaisi Michael Raffl häntä hanskalla kypärään.

Tämän jälkeen venäläisveri kiehahti ja Malkin haki välitöntä kostoa. Sen sijaan, että hän olisi antanut Rafflille samalla mitalla takaisin, osui Malkin mailallaan Rafflia päähän. Penguins-tähti lähtikin tämän jälkeen suihkun puolelle miettimään tekosiaan.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!