VIDEO: Fanit vaativat kovaan ääneen MacKinnonista NHL:n MVP:tä

Tuleeko Nathan MacKinnonista tämän kauden NHL:n arvokkain pelaaja, eli MVP?
Tuleeko Nathan MacKinnonista tämän kauden NHL:n arvokkain pelaaja, eli MVP?

Colorado Avalanchen fanit vaativat eilisen ottelun jälkeen Nathan MacKinnonista NHL:n MVP:tä, eli liigan arvokkainta pelaajaa.

Colorado Avalanchen murjoi eilisessä kotiottelussaan vanhan verivihollinsensa, Detroit Red Wingsin, maanrakoon komean 5-1-voittonsa turvin.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin supertähti Nathan MacKinnon, joka iski punasiipiä vastaan tehot 2+1 ja uskomattomat 11 laukausta maalia kohden.

MacKinnon on ollut tällä kaudella mykistävän kovassa vireessä, sillä nuorukainen on tehnyt pelaamaansa 64 otteluun 38 maalia ja yhteensä 89 tehopistettä. Hän majailee tällä hetkellä NHL:n pistepörssissä sijalla kolme, vaikka hän on pelannut pääasiallisesti muita kärkinimiä vähemmän otteluita.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Esimerkiksi pistepörssin ykkösellä, Nikita Kucherovilla, joka on kerännyt kauden aikana 93 pistettä, on tilillään 70 ottelua. Pistekeskiarvoa katsellessa MacKinnon onkin ykkösenä (1,39) ennen Kucherovia (1,33) ja Evgeni Malkinia (1,31).

Kun viime yön kamppailu saatiin taputeltua ja vuorossa oli ottelun parhaiden pelaajien esittely, sai MacKinnon omalla vuorollaan raikuvan huutomyrskyn kotifaneilta. Yleisö alkoikin huutamaan täydellä teholla ”MVP, MVP, MVP”, mikä tarkoittaa liigan arvokkainta pelaajaa.

MacKinnonilla onkin kaikki valmiudet napata pysti tällä kaudella haltuunsa. On toki totta, että hänellä on useita haastajia, kuten esimerkiksi juuri Kucherov sekä Malkin.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!