VIDEO: Farmiliigan pelissä brutaali maalivahtien tappelu – tyrmääjä varmisti heti toisen kunnon

Maalivahtien tappelu päättyi yhden lyönnin täystyrmäykseen.
Maalivahtien tappelu päättyi yhden lyönnin täystyrmäykseen.

Farmiliigan farmiliigassa, toisin sanoen ECHL:ssä, on nähty tällä kaudella brutaali maalivahtien tappelu, jossa nähtiin tyrmäys yhdellä lyönnillä.

ECHL on NHL:n farmiliigan, AHL:n, farmiliiga, joten sarjassa pelaa jos jonkinlaisia kiekkoilijoita. Mukaan mahtuu luonnollisesti myös todellisia farmijyriä, joten ottelut ovat yleensä kovinkin viihdyttäviä.

Esimerkiksi 10.1., kun ECHL:ssä pelattiin Cincinnati Cyclonesin ja Quad City Mallardsin välinen vääntö, syntyi kamppailussa joukkotappelu. Siinä samassa kamppailussa torjuneet maalivahdit, Cyclonesin Michael Houser sekä Mallardsin Adam Vay, päättivät ottaa toisistaan mittaa nyrkkien muodossa.

Tulos oli brutaali: Vay iski Houseria niin kovaa, että Cyclones-vahti rojahti jään pintaan yhdestä iskusta. Vay toimi tämän jälkeen fiksusti, sillä hän tarkasti miehen kunnon välittömästi.

Vaikka tappelusta on aikaa jo kuukauden päivät, on video noussut jälleen pinnalle, kiitos esimerkiksi kikkavideoistaan tunnetun Pavel Barberin, joka latasi klipin omalle Instagram-tililleen.

Voit katsoa pätkän alta. Jos et saa videota toimimaan, löydät sen myös täältä.

https://www.instagram.com/p/Be6ZqXbDoX4/?taken-by=heybarber

Suosittelemme myös:
Kasperi Kapanen sai päävalmentajalta ylistystä – ”Hän on tehnyt ratkaiseva eron”