VIDEO: Filip Forsbergilta mykistävä maali – Siemens jäi nielemään pölyjä

Nashville Filip Forsbergilta nähtiin mykistävä maali viime yön ottelussa.
Nashville Filip Forsbergilta nähtiin mykistävä maali viime yön ottelussa.

Nashville Predatorsin Filip Forsbergilta nähtiin mykistävä maali viime yön ottelussa, kun miehen joukkue kohtasi Colorado Avalanchen.

Nashville Predators nappasi viime yönä voiton, jonka myötä se siirtyi ottelusarjassa Colorado Avalanchea vastaan 3-1-johtoon. Viime yön kuuma kamppailu päättyi lopulta Predatorsin 3-2-voittoon.

Kamppailun ensimmäinen maali nähtiin ensimmäisen erän lopussa, kun Predatorsin supertähti Filip Forsberg intoutui iskemään todellisen kaunokaisen. Kyseessä oli ruotsalaisen toinen komea osuma meneillään olevassa ottelusarjassa. Ensimmäisen voit katsoa täältä.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Avalanchen puolustaja Duncan Siemens on jäänyt ottelusarjassa jo kertaalleen Forsbergin jyräämäksi, mutta on oletettavaa, että Siemens muistaa viime yön takaiskun vieläkin pidempään. Forsberg nimittäin otti kiekon suojaukseensa Siemensiä vastaan, eikä Avs-pakilla ollut tilanteessa minkäänlaista sananvaltaa.

Lopulta Forsberg siirsi kiekon maalin edessä takaisin kämmenelleen ja iski kiekon nuottaan. Voit katsoa upean osuman alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Viktor Arvidssonilta näyttävä ilmaveiviyritys – Bernier pysäytti