VIDEO: Pittsburghilta tyly kohtelu kaukalossa – Fleury menetti malttinsa!

Marc-Andre Fleury menetti malttinsa ottelun jälkeen pukukoppikäytävällä.
Marc-Andre Fleury menetti malttinsa ottelun jälkeen pukukoppikäytävällä. Kuva: Getty Images

Ensimmäistä kertaa sitten siirtonsa Pittsburghiin palannut kanadalaisvahti Marc-Andre Fleury joutui todelliseen tunteiden vuoristorataan.

Marc-Andre Fleury kertoi jo aiemmin kuluvalla viikolla, että paluu Pittsburghiin ensimmäistä kertaa tulee olemaan todella haastavaa.

Vegas Golden Knightsin edellisestä pelistä ehti nimittäin kulua pari päivää ja sen myötä hän tiesi joutuvansa melkoiseen piiritykseen.

– Olen hieman huolissani omasta pelaamisestani. Nämä pari päivää ennen peliä tulevat olemaan kiireisiä ja taas tunnepuolella luisteleminen toiseen päähän tulee olemaan omituista, Fleury totesi TribLiven haastattelussa, viitaten totaalisen erilaiseen iltaan.

Kun tähän lisättiin juuri ennen ottelun alkua videotaululla pyörinyt muisteluvideo, joka sai Fleuryn kyynelehtimään (katso video TÄÄLTÄ), eivät lähtökohdat todellakaan olleet ihanteelliset.

Ottelun alku kuitenkin lupasi hyvää Fleurylle, ja Vegasille, sillä ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli William Karlssonin maalilla vieraille 1-0 ja ajassa 26:34 James Neal iski taululle jo 2-0-lukemat.

Vaan ottelun puolivälin ylityttyä tolpat eivät olleet enää Fleuryn puolella, kun Ryan Reaves, Ian Cole ja Jake Guentzel iskivät kiekon ex-joukkuekaverinsa selän taakse. Näistä maaleista kaksi syntyi vain parisen minuuttia ennen erätaukoa.

Sama meno jatkui heti kolmannen erän alussa, kun Evgeni Malkin ja Phil Kessel veivät Penguinsin ottelussa jo 5-2-johtoon. Golden Knights tuli vielä otteluun mukaan Ryan Carpenterin sekä Jonathan Marchessaultin osumilla, mutta pisteet jäivät jo kahdeksannen perättäisen kotivoiton ottaneelle Penguinsille lukemin 5-4.

Vaikka Fleurylla ei ollut käytännössä ottaen mitään jakoa missään Penguinsin osumassa, nähtiin häneltä todella harvinainen tunteenpurkaus, kun hän poistui tappio niskassaan kohti pukukoppia.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kyse ei ole mistään totaalisesta räjähtämisestä yleisellä mittapuulla, mutta jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen positiivisesti suhtautuvan Fleuryn kohdalla voidaan puhua melkoisen suuresta räjähdyksestä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Vaan 33-vuotiasta kanadalaista voi tuskin kukaan syyttää pienestä kiehahtamisesta, sillä siinä yhdessä hetkessä purkautui kertaheitolla melkoinen määrä tunteita.

Kaikkein päällimmäisimpänä niistä oli varmasti se, että hän olisi halunnut näyttää entiselle joukkueelleen, päihittää hyvän ystävänsä Matt Murrayn sekä näyttää koko Penguins-organisaatiolle, että hänen päästäminen Vegasiin oli virhe.

Tappiosta ja viidestä päästetystä maalista huolimatta Fleurylla on meneillään kertakaikkisen upea kausi ja häntä pidetään jopa potentiaalisena Vezina-ehdokkaana.

Suosittelemme myös:
Floridan valmentaja lupasi Säterille ykkösvahdin tontin – ”Se on nyt hänen maalinsa”