Humoristista kuittailua! ”Foppa” syytti Suomea sikailusta – Timonen tylytti

Kimmo Timoselta irtosi melkoinen kuitti suomalaispelaajia mollanneelle Peter Forsbergille.
Kimmo Timoselta irtosi melkoinen kuitti suomalaispelaajia mollanneelle Peter Forsbergille. Kuva: Getty Images

Kimmo Timoselta irtosi varsin tyly kuitti Peter Forsbergille, kun hän kuuli ruotsalaislegendan suomalaisia parjaavista puheista.

Toisin sanoen kyse on Suomen ja Ruotsin välisestä kissa-hiiri-leikistä, jota on jatkunut useiden vuosikymmenien ajan.

Kaikki lähti tässä nimenomaisessa tapauksessa siitä, kun Tre Kronor -legenda Peter Forsberg avasi sanaisen arkkunsa ja avautui Leijonien pelityylistä. Tämä oli seurausta Kimmo Timosen puheille siitä, että Suomi pelaa kaukalossa aina kovaa.

Toki tässä kohtaa on syytä tarkentaa, että mukana on eittämättä myös ripauksellinen huumoria.

– En näe, että suomalaiset pelaavat kovaa. He pelaavat likaisesti. Vähän huitoen ja poikittaisella mailalla pelaten. Sanoisin, että se kuuluu voittamiseen ja siihen, että antaa kaikkensa voiton eteen, Forsberg naureskeli Eurosportin haastattelussa olympialaisten alla.

– Minulla ei ole mitään sitä vastaan. Sillä tavalla suomalaiset ovat aina pelanneet – vähän huitoen ja sieltä täältä likaisesti pelaten!

Timoselta, joka on Forsbergin läheinen ystävä, irtosi melkoinen kuitti takaisin ruotsalaisen suuntaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Luin tuossa yhden jutun pari päivää sitten, missä hän mainitsi, että suomalainen pelaaja pelaa likaisesti. Mutta kyllä se täytyy Fobbasta sanoa, että vaikka on varmasti yksi maailman parhaista jääkiekkoilijoista, niin siinä oli likainen pelaaja.

– Kyllä tuli taklauksia viisi sekuntia myöhässä, joten kyllä Foppa voi pitää suunsa kiinni. Tässä siis Forsbergille terveiset takaisin – siinä on likaisin pelaaja mun mielestä.

Myös Jere Karalahti oli Timosen kanssa täysin samoilla linjoilla.

– Forsberg pelasi itse sikaa.

Olympialaisten jokaisen sekunnin suorana lähetyksenä näet Eurosport Playerista. Leijonien ottelut välittää myös ilmaiskanava TV5.

Suosittelemme myös:
Mikko Koivulle 900 NHL-ottelua täyteen, teki upeaa suomalaishistoriaa!