VIDEO: Forsberg saa tarjota Arvidssonille lounaan? Tarjoili maanmiehelleen tyhjän maalin

Nashvillen Filip Forsberg sai viime yönä tililleen kauden 20. maalinsa, kiitos joukkuekaveri Viktor Arvidssonin.

Nashville Predatorsin Filip Forsberg sai viime yönä tililleen kauden 20. maalinsa, kiitos maanmies Viktor Arvidssonin, joka tarjoili hänelle tyhjän maalin.

Jääkiekko on laji, jossa maalit ratkaisevat. On tuskin olemassakaan pelaajaa, joka ei haluaisi iskeä jokaisessa pelaamassaan ottelussa yhtä täysosumaa, mutta joskus pelkkä halu ei riitä.

Sitten on olemassa hetkiä, jolloin pelaajalla olisi edessään tyhjä maali, mutta kyseinen pelaaja haluaa siirtää kunnian toiselle kaverille. Nämä hetket ovat harvassa, mutta näin tapahtuu joskus.

Esimerkiksi viime yönä, kun Nashville Predators kaatoi Colorado Avalanchen lukemin 4-2, pääsi Predatorsin Viktor Arvidsson täydelliseen maalipaikkaan, kun hän oli yksin Avalanchen tyhjää maalia vastaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Itse asiassa Arvidsson ei ollut tilanteessa aivan ypöyksin, sillä mukaan ennätti myös hänen joukkuekaverinsa Filip Forsberg. Forsberg, joka oli iskenyt ottelussa jo yhden maalin, saikin lopulta kunnian tuikata kiekon tyhjään nuottaan, sillä Arvidsson halusi siirtää kunnian maanmiehelleen.

Kyse ei myöskään ollut aivan mistään turhasta osumasta, sillä Forsberg sai tyhjän maalin jälkeen täyteen 20 rysää tälle kaudelle.

Voidaan siis olla lähes varmoja sen suhteen, että Forsberg joutuu tarjoamaan Arvidssonille lounaan hänen epäitsekkäästä teostaan.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!