Tanska sai kivenkovan MM-vahvistuksen – Frederik Andersen avuksi

Toronto Maple Leafsin Frederik Andersen liittyy Tanskan MM-joukkueen vahvuuteen.
Toronto Maple Leafsin Frederik Andersen liittyy Tanskan MM-joukkueen vahvuuteen.

Tanska on saanut MM-kisoihin todella kovan luokan vahvistuksen, kun Toronto Maple Leafsin tähtivahti Frederik Andersen saapuu juuttien vahvuuteen.

Jääkiekon MM-kisat pelataan tänä vuonna Tanskan Kööpenhaminassa sekä Herningissä. Nyt isäntämaa Tanska on saanut kotifanien iloksi todella kovan NHL-vahvistuksen, sillä Toronto Maple Leafsin maalinsuulla kiekkoja työkseen torjuva Frederik Andersen liittyy Tanskan kokoonpanoon.

Andersen oli viime kaudella yksi Maple Leafsin tärkeimpiä pelaajia. Hän keräsi ensinnäkin 66 runkosarjakamppailusta 38 voittoa ja hänen tilastonsa olivat 91,8/2.81. Pudotuspeleissä tuli pieni pudotus, sillä seitsemässä ottelussa hänen vastaavat tilastot olivat 89,6/3.76.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Andersen tulee olemaan yllätysvalmiille Tanskalle loistava vahvistus. Tilannetta ei myöskään heikennä se, että Detroit Red Wingsin Frans Nielsen on jo liittynyt joukkueen vahvuuteen.

Tanska pelaa ottelunsa MM-kisojen B-lohkossa, yhdessä Kanadan, Suomen, Yhdysvaltojen, Saksan, Norjan, Latvian sekä Etelä-Korean kanssa. Isäntämaa aloittaa kisaurakkansa heti ensimmäisenä päivänä, 4. toukokuuta, kun se saa vastaansa Saksan. Voit katsoa kisojen aikataulun kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
MM 2018: Jälleen fantastisia uutisia – Kasperi Kapanen Leijoniin!