Uskomatonta dominointia – Frölundasta jälleen CHL:n mestari

Frölundasta tuli jälleen kerran CHL:n mestari!
Frölundasta tuli jälleen kerran CHL:n mestari!

SHL-seura Frölundasta tuli jälleen kerran CHL:n mestari, kun se onnistui kaatamaan eilisessä finaalissa Red Bull Münchenin lukemin 3-1.

SHL-seura Frölunda on ollut jääkiekon mestarien liiga CHL:ssä täysin omaa luokkaansa. Turnaus on pelattu nykymuodossaan viiteen kertaan ja näistä Frölunda on voittanut kolme mestaruutta. Tämän lisäksi joukkue on pelannut finaaleissa myös neljännen kerran, mutta tuolloin Luleå vei voiton.

Ainoastaan viime vuonna Frölundaa ei nähty CHL:n finaaleissa, kun mestaruuden vei Liiga-seura JYP aivan Växjön nokan edestä.

Lue myös: VIDEO: Jesperi Kotkaniemi teki seurahistoriaa! Joel Armia teki esityön

Tämän vuotisessa finaalissa Frölunda sai vastaansa Red Bull Münchenin, jonka se vei lukemin 3-1. Kamppailu pelattiin Frölundan kotiareena Scandinaviumilla, joka veti uumeniinsa komeat 12 044 silmäparia. Isäntien maalinteossa onnistuivat Samuel FagemoRyan Lasch sekä Ponthus Westerholm.

CHL:n MVP-palkinto meni tällä kertaa juuri Red Bull Münchenin Trevor Parkes. Kanadalaishyökkääjä teki turnauksen yhdeksään otteluun yhdeksän maalia ja yhteensä 12 tehopistettä.

Frölunda voitti CHL:n mestaruuden:

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!