Oilers-faneille fantastisia uutisia – Peter Chiarelli sai potkut!

Peter Chiarelli (kuvassa) sekä Ron Hextall ovat käyneet Minnesota Wildin haastateltavana.
Peter Chiarelli (kuvassa) sekä Ron Hextall ovat käyneet Minnesota Wildin haastateltavana. Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin GM:nä toiminut Peter Chiarelli sai potkut. Fanit ovat odottaneet kyseistä uutista kuin kuuta nousevaa.

Pelkästään fanien puheiden perusteella NHL:n viime vuosien surkeimman GM:n titteli menee heittämällä Peter Chiarellille. Huonoja päätöksiä huonojen päätöksien perään tehnyt Chiarelli on nyt kuitenkin vihdoin saanut kenkää, kertoo TSN:n Ryan Rishaug.

Chiarelli toimi Oilersin GM:n roolissa vuodesta 2015, kun hän korvasi tehtävässään Craig MacTavishin. Yksi Chiarellin unohtumattomimpia siirtoja oli kaupata Taylor Hall New Jersey Devilsiin, mistä se sai vastineeksi puolustaja Adam Larssonin.

Myös Mikko Koskisen äskettäin tekemä jatkosopimus sai fanit raivon valtaan. Vaikka suomalaisvahti on pelannut tällä kaudella hyvin, moni ei vielä kokenut, että hän olisi ansainnut monivuotista jatkoa 4,5 miljoonan dollarin cap hitillä.

Oilers hävisi viime yönä pelatun ottelun toiselle NHL:n ongelmaseuralle, Detroit Red Wingsille. Oilers ei ole vielä vahvistanut Chiarellin potku-uutisia, mutta TSN:n Rishaug kertoi niiden olevan ”varma juttu”.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.