NHL:ssä jälleen iso treidi – Gustav Nyquist matkaa San Joseen

Gustav Nyquist on tehnyt neljän vuoden mittaisen sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa.
Gustav Nyquist on tehnyt neljän vuoden mittaisen sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa.

NHL:ssä on nähty jälleen yksi iso treidi lisää, kun ruotsalaishyökkääjä Gustav Nyquist matkaa San Joseen Detroit Red Wingsin riveistä.

NHL:n siirtotakaraja on tänään, joten meno markkinoilla sen kuin tiivistyy. Tästä saatiin oiva esimerkki heti aamuyöstä, kun San Jose Sharks julkaisi hankkineensa Gustav Nyquistin riveihinsä.

Nyquist on pelannut tähän mennessä ainoastaan Detroit Red Wingsin riveissä, mutta hän pelasi seurassa toistaiseksi viimeisen ottelunsa eilen illalla, kun Red Wings sai vastaansa juuri Sharksin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyquist lopetti uransa Detroitissa tyylillä, sillä hän pelasi punasiipien rivissä yli 20 minuuttia, teki maalin ja sai aikaiseksi hurjat kahdeksan laukausta maalia kohti.

Sharks maksoi ruotsalaishyökkääjästä kaksi varausvuoroa. Näistä ensimmäinen on toisen kierroksen picki tulevalle kesälle ja toinen kolmannen kierroksen varausvuoro vuodelle 2020.

– Gustav on lahjakas ja monipuolinen hyökkääjä, joka pelaa vauhdikasta peliä hyvällä peliälyllä. Hänen kova rekordinsa NHL-kaukaloissa ja vahva persoona ovat niitä syitä, miksi olemme innoissamme, että hän liittyy riveihimme, Sharksin GM Doug Wilson kertoi NHL.com:n mukaan.

Lue myös: Jokerit ei pärjää Dynamolle – Voita kympillä 115 €