Video: Hakametsä repeää riemusta Patrik Laineen tasoittaessa välieräottelun ajassa 59.59

Siitä on tänään tasan neljä vuotta aikaa, kun Tampereen Hakametsä repesi riemuun Patrik Laineen ammuttua välieräottelussa tasoitusosuman ajassa 59.59.

Tampereen Tapparan ja Oulun Kärppien välinen välieräsarja kaudella 2015-2016 oli upeaa katsottavaa. Kentällä viilettivät nuoret tulevat supertähdet Patrik Laine, Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi.

Etenkin Laine nousi tuona keväänä koko kiekkokansan huulille ensin uskomattomilla otteillaan nuorten MM-kisoissa, sitten Tapparassa ja lopuksi aikuisten MM-kisoissa.

Tappara johti välieräsarjaa Kärppiä vastaan 3-2, kun kuudes ottelu pelattiin Tampereen Hakametsässä. Kärpät näytti jo marssivan voittoon varsinaisella peliajalla, kunnes 17-vuotias Laine kihautti jälleen maaliverkkoja, tällä kertaa vain sekunti ennen varsinaisen peliajan päättymistä, ja kuinkas muutenkaan kuin painavalla tavaramerkkilaukauksellaan.

Selostaja Sebastian Waheebin, kommentaattori Mika Kortelaisen ja koko yleisön reaktiosta ei tunneta puutu, kun nuorukainen sivaltaa uskomattomalla tavalla jälleen kerran maalin.

Laineen maali jäi lopulta laihaksi lohduksi, sillä Kärppien nuorukaistähti Puljujärvi ratkaisi lopulta voiton jatkoajalla. Tappara kuitenkin voitti seitsemännen pelin ja eteni lopulta aina mestaruuteen saakka.

Hakametsä mylvii, kun Patrik Laine tasoittaa pelin viimeisellä sekunnilla

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Kärpät hankki kaksi huippuhyökkääjää