VIDEO: Harri Säteriltä fantastinen pelastus 2vs.0 -hyökkäyksessä

Harri Säteriltä nähtiin KHL:ssä komea pysäytys.
Harri Säteriltä nähtiin KHL:ssä komea pysäytys.

Harri Säteri nappasi KHL:ssä eilen uskomattoman pelastuksen, kun Avangard-pelaajat pääsivät koittamaan kahdestaan suomalaista vastaan.

Harri Säteri vaikutti olleen eilen pelatussa ottelussa jo täysin voimaton, kun Sibir Novosibirsk kohtasi Avangard Omskin. Omsk pääsi eräässä vaiheessa ottelua puhtaaseen 2 vs. 0 -hyökkäykseen, mutta suomalainen veti kaikesta huolimatta pidemmän korren.

Avangard pelasi tilanteen täysin oikein; ensimmäinen syöttö vei Säterin vasemmalle tolpalle, ja kiekko palautettiin tämän jälkeen välittömästi takaisin oikealle puolelle.

Vaikka Säteri vaikutti olleen jo tilanteesta pihalla, onnistui hän venyttämään oikean patjansa kiekon tielle. Torjunta oli Sibirin kannalta lopulta laiha lohtu, sillä Avangard vei ottelun nimiinsä lukemin 3-1. Omskin viimeinen maali syntyi tyhjiin ja Säterille kirjattiin kamppailussa 24 torjuntaa.

Säteri on ollut tällä kaudella erinomaisessa vireessä. Takana on nyt 27 kamppailua, joissa miehen torjuntaprosentti on 92,1 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.15.

Harri Säteri pysäytti Avangardin:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.