Hartwall Arenalla juhlitaan tänään urakalla – Steve Moses palaa kotiin, Tomi Mäki pelaa 600. ottelunsa

Steve Moses palaa tänään takaisin kotiin, kun hän pukee ylleen Jokerit-nutun Hartwall Arenalla lähes kolmen vuoden tauon jälkeen.
Steve Moses palaa tänään lähes kolmen vuoden tauon jälkeen Hartwall Arenalle Jokerit-nuttu yllään.

Jokerit kohtaa uuden vuoden ensimmäisessä ottelussaan Metallurg Magnitogorskin. Samalla Steve Moses palaa kotiin ja Tomi Mäki saa pyöreitä täyteen.

Tänään loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla vietetään kunnon juhlia, kun Helsingin Jokerit saa vastaansa Metallurg Magnitogorskin.

Jokerien ensimmäinen kotiottelu vuonna 2018 pitää sisällään muun muassa Steve Mosesin ensimmäisen kotiottelun Jokerien nutussa sitten kauden 2014-15, minkä lisäksi Jokerit-ikoni Tomi Mäki pelaa seuran riveissä 600. ottelunsa.

Moses siirtyi Jokerien riveistä kaudeksi 2015-16 Nashville Predatorsin organisaatioon, missä hän pelasi lopulta 16 ottelua AHL-joukkue Milwaukee Admiralsissa. Hän palasi kuitenkin nopeasti takaisin Eurooppaan, KHL-seura SKA Pietariin.

Täksi kaudeksi Moses päätti kuitenkin suunnata takaisin Pohjois-Amerikkaan, Rochester Americansin riveihin, mutta kaipuu Eurooppaan oli jälleen suuri. Täten Moses päätyi tekemään kahden ja puolen vuoden pelaajasopimuksen helsinkiläisseuran kanssa.

Mäki sen sijaan pelaa, kuten jo yllä mainittu, Jokerit-uransa 600. ottelun. Näistä 34-vuotias hyökkääjä on pelannut 459 Liigassa ja loput KHL:ssä. Kotoisessa kiekkoliigassa hän teki pelaamissaan kamppailuissa 45 maalia ja yhteensä 97 tehopistettä. KHL:ssä vastaava lukema 141 otteluun on 8+11.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Työteliäs hyökkääjä on pelannut myös kolme kautta Pohjois-Amerikassa, Calgary Flamesin organisaatiossa, joskin hän sai tililleen ainoastaan yhden NHL-ottelun. Suomessa pelatessaan hän on edustanut ainoastaan Jokereita.

Jokereiden ja Metallurgin välinen vääntö alkaa klo 16:00. Ottelun voit seurana livenä Viasatin ja Viaplayn kautta.

Lisää KHL-aiheisia uutisia voit lukea TÄÄLTÄ.

Steve Moseksen uratilastoihin voit tutustua TÄÄLTÄ, ja Mäen vastaaviin TÄSTÄ.