VIDEO: Senators-fanille riitti – heitti pelipaidan kaukaloon jälleen yhden uuden tappion päätteeksi

Senators-fani kyllästyi seuran rämpimiseen ja heitti fanipaitansa ottelun jälkeen kaukaloon
Senatorsin paita

Ottawa Senatorsin rämpiminen oli eräälle kannattajalle liikaa, ja hän päätti heittää seuran fanipaidan jäälle Boston Bruins -tappion jälkeen.

Senators on monellakin tapaa NHL:n tämän hetken surkein ja kohutuin seura, sillä joukkueella on ongelmia sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Se joutui aiemmin tällä kaudella kohun kohteeksi, kun Nashville Predatorsiin kaupattu Kyle Turris arvosteli omistaja Eugene Melnykia julkisesti.

Lisäksi Melnyk on vaahdonnut siirtävänsä seuran toisaalle heikkojen yleisömäärien vuoksi. Myöskin joukkueen tulos on tällä hetkellä surkeaa, ja Senators sijoittui theScoren listauksessa NHL:n heikoimmaksi joukkueeksi.

Kun Senators hävisi toissa yön kamppailunsa Boston Bruinsia vastaan lukemin 5-0, sai eräs fani tarpeekseen. Hän nimittäin päätti osoittaa mieltään heittämällä Senatorsin fanipaidan jäälle heti loppusummerin soitua.

Senatorsille povattiin monissakin eri ennakoissa vahvaa kautta, sillä se oli viime kaudella vain yhden maalin päässä Stanley Cupin finaaleista. Totuus on kuitenkin ollut täysin eri, sillä kanadalaisseura majailee tällä hetkellä NHL:n kolmanneksi viimeisenä.