VIDEO: Hellebuyck vei Rinnettä 100-0 – Winnipeg ryösti kotiedun!

Connor Hellebuyck vei Rinnettä maalivahtien kohtaamisessa.
Connor Hellebuyck vei Rinnettä maalivahtien kohtaamisessa. Kuva: Getty Images

Maalivahtien taistossa Hellebuyck vei Rinnettä 100-0 ja yhdysvaltalaisvahti torjui huimilla otteillaan Winnipeg Jetsille kotiedun.

Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin välinen ottelusarja käynnistyi viime yönä ja pelillisesti kyseessä oli Predatorsin näytös. Tämä ei kuitenkaan konkretisoitunut tulostaululla, sillä Jets ryöväsi välittömästi kotiedun itselleen 4-1-lukemin erittäin tehokkaalla pelillään.

Ottelun laukaukset menivätkin Predatorsille 48-19, mutta Hellebuyck oli mahtivireessä ja seisoi ajoittain päällään joukkueensa maalilla. Myöskään onni ei ollut kotijoukkueen puolella, sillä isännät kilauttelivat ottelussa myös tolppia.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Rinne sen sijaan päästi kahden erän aikana 12 laukauksesta kolme selkänsä taakse ja toisessa päässä Predators onnistui ohittamaan Hellebuyckin vasta kolmannessa erässä.

Päätöserässä Predators vaihtoi maalilleen Juuse Saroksen, joka torjui kaikki kohtaamansa seitsemän laukausta.

Rinteen puolustukseksi on toki sanottava se, että hänen päästämänsä maalit eivät varsinaisesti menneet suomalaiskonkarin piikkiin, joskin parempana päivänä hän olisi kyennyt pysäyttämään osan maaleista.

Suomalaisittain ottelussa saatiin myös iloisia uutisia, kun joukkueensa harjoituksia ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkeen kesken kaiken väliin jättänyt Patrik Laine pelasi normaaliin tapaan Jetsin paidassa ja hän syötti joukkueensa toisen maalin hieman ennen ottelun puoliväliä.

Isäntien ainokaisen ottelussa iski Kevin Fiala. Vierailta maalinteossa kunnostautuivat puolestaan Brandon Tanev, Paul Stastny ja kaksi joukkueensa viimeistä maalia tehnyt Mark Scheifele.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.