Henri Jokiharju saanut mahtavan tilaisuuden Duncan Keithin pakkiparina

Henri Jokiharju on treidattu Buffalo Sabresiin.
Henri Jokiharju on treidattu Buffalo Sabresiin. Kuva: Getty Images

Henri Jokiharju on saanut mahtavan tilaisuuden Chicago Blackhawksin harjoitusleirin alussa, sillä nuorukainen on pelannut Duncan Keithin pakkiparina.

Suomalaispuolustaja Henri Jokiharju on yksi Chicago Blackhawksin parhaita lupauksia. Myös seuran sisällä nuorukaista kohtaan on kovat odotukset, mikä on ainoastaan korostunut Blackhawksin harjoitusleirillä.

Jokiharju on nimittäin saanut mahdollisuuden pelata samassa pakkiparissa yhdessä Duncan Keithin kanssa. Keith on yksi Blackhawksin puolustuksen johtohahmoista ja mies on valittu kertaalleen urallaan NHL:n parhaaksi puolustajaksi.

Paikka on avautunut Jokiharjulle useiden loukkaantumisten myötä. Esimerkiksi Brent Seabrook on tällä hetkellä sairastuvalla, kuten myös Connor Murphy sekä Gustav Forsling.

Blackhawks on tällä hetkellä enemmän tai vähemmän jälleenrakennusvaiheessa, mikä saattaa hyvinkin avata Jokiharjulle paikan NHL-miehistöön jo kauden alussa. Toki tämä on paljon kiinni myös siitä, miten hyvin Jokiharju esiintyy harjoitusleirillä edukseen.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Iiro Pakarinen avasi maalitilinsä KHL:ssä – Wolskilta kermainen passi

Jokiharjun tilastoja löydät täältä.