VIDEO: Huippulahjakas Henri Nikkanen iski komean rysän – nousi Pohjois-Amerikassa pinnalle

Henri Nikkanen loihti todellisen kaunokaisen A-nuorten SM-Liigassa.
Henri Nikkanen loihti todellisen kaunokaisen A-nuorten SM-Liigassa.

Vasta 16-vuotias suomalainen huippulupaus, Henri Nikkanen, iski komean maalin eilisellä A-nuorten Liiga-kierroksella, kun JYP kohtasi Tapparan.

Suomalaishyökkääjä Henri Nikkanen on vasta 16-vuotias, mutta sitäkin lupaavampi. Häntä nimittäin povataan kesän 2019 varaustilaisuuden yhdeksi kärkinimistä. Nikkanen on vuonna 2001 syntynyt isokokoinen hyökkääjä, sillä nuorukaisella on Eliteprospectin mukaan mittaa jopa 189 cm, ja painoa 82 kiloa.

Nyt nuori herra on loihtinut eilisellä A-nuorten Liiga-kierroksella todellisen kaunokaisen, kun hänen edustamansa JYP:n A-junnut kohtasi Tapparan vastaavan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Joukkueiden välinen kamppailu venyi aina voittolaukauskilpailuun saakka, joissa ainoa onnistuja oli juuri Nikkanen. Hänen iskemänsä osuma olikin upea luomus, ja se nousi pinnalle aina Pohjois-Amerikassa saakka.

Kikkavideoistaan tunnettu Pavel Barber nimittäin latasi Nikkasen maalin omalle Instagram-tililleen, jolla on tällä hetkellä 416 000 seuraajaa. Barberin tilin löydät käyttäjänimellä heybarber.

Voit katsoa Nikkasen luomuksen alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

https://www.instagram.com/p/BeMCjI6DFYD/?taken-by=heybarber

Nikkanen pelaa ensimmäistä täyttä kauttaa A-junioreissa. Hän on pelannut kuluvalla kaudella 38 ottelua, joissa nuorukainen on iskenyt 15 maalia ja yhteensä 28 tehopistettä.

Lisää mahtavia kiekkoaiheisia videoita löydät TÄÄLTÄ!