KUVA: Henrik Borgström heti jäynän kohteena – ”Tämä on mahtavaa”

Bryan McCabe kehui Borgströmiä.
Bryan McCabe kehui Borgströmiä. Kuva: Getty Images

Florida Panthersin kanssa NHL-sopimuksen tehnyt Henrik Borgström joutui heti uusien joukkuekavereidensa höynäytettäväksi.

Suomalaishyökkääjä Henrik Borgström varattiin Florida Panthersiin kesän 2015 draftin ensimmäisellä kierroksella. Tämän jälkeen 20-vuotias sentteri siirtyi yliopistosarja NCAA:han, Denverin yliopistoon, missä hän pelasi kaksi loisteliasta kautta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt Borgströmin uralla alkaa uusi haaste, kun hän teki sopimuksen Florida Panthersin kanssa. Suomalainen ei ollut vielä viime yönä Panthersin kokoonpanossa, kun joukkue hävisi Toronto Maple Leafsia vastaan lukemin 4-2, mutta toimittaja Chris Johnstonin mukaan debyytti saattaa olla edessä jo tulevana yönä, kun Panthers kohtaa Ottawa Senatorsin.

Siinä samalla Johnston latasi Twitteriin hauskan kuvan, josta kävi ilmi Borgströmille tehty jäynä, jonka suorittivat hänen uudet joukkuekaverinsa.

Koska Borgström on joukkueen uusi ”junnu”, laitettiin hänet istumaan joukkueen pukuhuoneessa… no, ei-niin-miellyttävälle paikalle ilman omaa lokeroa. Voit katsoa kuvan Borgströmin paikasta alta. Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Johnston paljasti samalla twiittissään, että Borgström vähät välitti joukkuekavereiden pienestä jäynästä, sillä toimittajan mukaan suomalainen oli kommentoinut asiaa toteamalla ainoastaan, että ”tämä on mahtavaa.”

Suosittelemme myös
Malmö – Frölunda -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 25€ pelirahaa