Henrik Borgström lähipäivinä NHL-sopimukseen? Heti Floridan vahvuuteen

Bryan McCabe kehui Borgströmiä.
Bryan McCabe kehui Borgströmiä. Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Henrik Borgström on tekemässä luotettavan pohjoisamerikkalaisen lähteen mukaan NHL-sopimuksen aivan lähipäivinä.

Suomalaishyökkääjä Henrik Borgström pelasi toisen kautensa yliopistosarja NCAA:ssa, jossa hän edusti Denverin yliopistoa. Meno oli myös hurjaa, sillä hän runkosarjan 40 otteluun 23 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä. Hän oli joukkueensa paras pistemies.

Denverin kausi tuli kuitenkin harmittavasti päätökseensä viime yönä, kun se tippui puolivälierissä Ohion yliopistoa vastaan, joka vei kamppailun nimiinsä selvin lukemin 5-1.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Borgströmin kausi saattaa kuitenkin olla kaikkea muuta kuin ohi. Nimittäin arvostettu kiekkotoimittaja Bob McKenzie huhuili heti ottelun päätyttyä, että Borgström tulisi tekemään NHL-sopimuksen aivan lähipäivinä. Borgström on Florida Panthersin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2016.

– Nyt kun Denverin kausi on ohi, Henrik Borgströmin odotetaan aloittavan ammattilaisuransa ja tekevän kolmivuotisen tulokassopimuksen Floridaan seuraavien päivien aikana. Florida haluaa hänet luonnollisesti heti, sillä pelaaja näyttää NHL-valmiilta, McKenzie kirjoitti Twitterissä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!