VIDEO: Henrik Haapalalta komea taklaus ja outo ulosajo

Tapparan Henrik Haapalalta nähtiin illan kamppailussa komea taklaus, minkä lisäksi tamperelaisten NHL-vahvistus joutui suihkun puolelle.
Tapparan Henrik Haapalalta nähtiin illan kamppailussa komea taklaus, minkä lisäksi tamperelaisten NHL-vahvistus joutui suihkun puolelle.

Liigan puolivälierissä sattui ja tapahtui, kun KalPa ja Tappara ottivat yhteen. Henrik Haapalalta nähtiin ottelussa komea taklaus ja kummallinen ulosajo.

Liigan puolivälierien toisessa kamppailussa sattui ja tapahtui, kun Kuopion KalPa ja Tampereen Tappara asettuivat Kuopiossa vastakkain.

Tappara johti kamppailua pelin toisessa erässä jo 3-1, mutta niin vain KalPa kampesi itsensä tasoihin ja lopulta ohi. KalPan kirin aloitti Alexander Ruuttu, joka iski kiekon nuottaan alivoimalla. Hänen jälkeensä oli Janne Tavin ja Kai Kantolan vuoro iskeä kiekko nuottaan, joista viimeisin tuli vain noin minuutti ennen loppua.

Kamppailussa nähtiin myös yksi todella komea taklaus, jonka suoritti Tapparan NHL-vahvistus Henrik Haapala. Hän nimittäin iski Eetu Luostarisen jään pintaan perinteisellä lonkkataklauksella. Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Haapalalla keitti kuitenkin ottelussa lopulta yli, minkä vuoksi hän joutui suihkun puolelle. Tappara-hyökkääjä nimittäin oli osana outoa tilannetta, jossa hän osui kädellään KalPan Santeri Luukkaan. Voit katsoa kummallisesta tilanteesta videon alta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Illan toinen ottelu HIFK:n ja JYP:n välillä päättyi jyväskyläläisten voittoon. Tämä ei kuitenkaan irronnut helpolla, sillä ratkaisu venyi aina jatkoerään saakka.