VIDEO: Henrik Lundqvist äityi komeaan tuplatorjuntaan – Chicago vakuuttavaan voittoon

Henrik Lundqvist esitti yöllä komean tuplatorjunnan, kun Chicago Blackhawks voitti kamppailun lukemin 5-2. Lundqvist päästi selkänsä taakse kolme osumaa.
Henrik Lundqvist esitti yöllä komean tuplatorjunnan.

New York Rangersin ruotsalaisvahti Henrik Lundqvist esitti viime yönä Chicago Blackhawksia vastaan uskomattoman tuplatorjunnan.

New York Rangers kohtasi viime yön kotikamppailussaan Chicago Blackhawksin, mutta vierailijat olivat tylyllä pelipäällä. Blackhawks nimittäin vei mukanaan kaksi pistettä, kiitos vakuuttavan 5-2-voiton.

Rangersin maalinsuulla kiekkoja torjunut Henrik Lundqvist halusi kuitenkin antaa joukkueelleen mahdollisuuden voittoon, ja hän äityikin hurjaan torjuntaan toisessa erässä. Oikeastaan torjuntoja oli kaksi, sillä hän esti sekä Brandon Saadin ja Jonathan Toewsin yritykset.

Ensiksi Lundqvist torjui Saadin laukauksen, kun hän pääsi yrittämään maalintekoa aivan lähietäisyydeltä. Tämän jälkeen ruotsalaisvahti esti Toewsille kimmonneen reboundin.

Tappio oli Rangersille paha paikka, sillä se taistelee kynsin hampain Itäisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista. Tällä hetkellä se on Idän ensimmäisellä villi kortti -paikalla, kun se on kerännyt 40 otteluun 47 pistettä.

Paikallisvastustaja New York Islanders on kuitenkin vain kolmen pisteen päässä Rangersista, joten loppukauden kilvasta pudotuspelipaikkojen suhteen tulee mielenkiintoinen ja tiukka.

Lundqvist on pelannut jälleen tällä kaudella suuren osan Rangersin otteluista, sillä hänen tilillään on 34 kamppailua. Näissä ruotsalaisvahti on torjunut kiekot 92,2 % varmuudella, ja päästänyt selkänsä taakse keskiarvolta 2.58 kiekkoa.

Lundqvistin uratilastoihin pääset käsiksi TÄÄLTÄ.

Lisää uutisia maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea TÄSTÄ.