VIDEO: Henrik Lundqvist esitti paraatipelastuksen – otti jopa 37 koppia!

Henrik Lundqvist otti eilisellä NHL-kierroksella todellisen huipputorjunnan.
Henrik Lundqvist otti eilisellä NHL-kierroksella todellisen huipputorjunnan.

New York Rangersin supertähti Henrik Lundqvist otti eilisellä NHL-kierroksella todellisen paraatipelastuksen ja jopa 37 torjuntaa.

New York Rangers kohtasi eilisessä Prime Time -ottelussa Winnipeg Jetsin, ja kamppailun kärkinimeksi nousi Rangersin ruotsalaisvahti Henrik Lundqvist.

Supertähti päästi nimittäin selkänsä taakse vain yhden maalin ja otti jopa 37 torjuntaa. Täten Lundqvistin torjuntaprosentti oli hurja 97,4. Hänet valittiinkin ansaitusti ottelun ykköstähdeksi ennen virkaveli Connor Hellebuyckia ja joukkuekaveri Mats Zuccarelloa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lundqvist nappasi ottelussa myös yhden uskomattoman torjunnan, kun hän pysäytti Mathieu Perreaultin todellisen huippupaikan. Jets-hyökkääjä pääsi ampumaan kiekkoa lähes tyhjään maaliin, mutta ruotsalainen päätti sulkea ovet. Hän nimittäin venytti kilpikätensä kiekon lentoradalle.

Samalla 35-vuotias veräjänvartija todisti, että hän on vielä vanhoillakin päivillään todellinen atleetti. On totta, että ruotsalaisen tilastot ovat olleet viime vuosina laskusuhdanteessa, mutta tästäkin huolimatta hän antaa joukkueelleen mahdollisuuden voittoon ilta toisensa jälkeen.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Matt Murraylta huikea räpylätorjunta ja kunnon Old School -hehkutus!