Henrik Lundqvistilta valitettava uutinen – sydänvaivat estävät pelaamisen

Alkavaksi kaudeksi Washington Capitalsiin siirtyneeltä Henrik Lundqvistilta saatiin yllättäviä uutisia torstai-iltana.

Henrik Lundqvistilta jää ainakin tuleva kausi väliin sydänvaivojen vuoksi. Samalla tämä voi tarkoittaa maaliskuussa 39 vuotta täyttävän ruotsalaislegendan koko uran loppumista.

”Olen käynyt monia viikkoja keskusteluja asiantuntijoiden kanssa. Olemme tulleet siihen tulokseen, että sydämeni kunto estää minua pelaamasta. Olemme yhdessä päättäneet, että riski pelaamiselle ennen tilani parantumista on liian suuri”, Lundqvist tiedotti jättäen kuitenkin takaportin auki vielä joskus tulevaisuudessa pelaamiselle.

Lundqvist siirtyi kohun saattelemana alkavaksi kaudeksi Washington Capitalsiin yksivuotisella sopimuksella, kun New York Rangers osti hänen sopimuksensa ulos viime kauden päätteeksi. Lundqvist ehti edustaa Rangersia peräti 15 kauden ajan.

”Olen ollut viimeisen kahden kuukauden ajan inspiroitunut ja sitoutunut pelaamaan Washingtonissa. Olen ollut joka päivä kaukalossa valmistautumassa tulevaan kauteen. Uutinen oli todella vaikea käsitellä, mutta aiemmin tällä viikolla valmistuneen testituloksen jälkeen tiesimme, että on vain yksi tapa edetä asiassa.”

Henrik Lundqvistilta huonoja uutisia Caps-faneille

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Leijonat avasi EHT-turnauksen voitolla – Otso Rantakari tulitti hurjalla lämärillä ratkaisun