Sarjakakkonen TPS sai mieluisia uutisia – Henrik Tallinder palaa takaisin tositoimiin

TPS uudistaa ottelutapahtumansa - uusi mediakuutio, oluthanat poistuu

Turun Palloseura keikkuu tällä hetkellä Liigan sarjataulukossa kakkossijalla ja Henrik Tallinder tekee joukkueesta entistä kovemman.

Noin kuusi viikkoa sivussa tositoimista ollut Henrik Tallinder tekee paluun TPS:n pelaavaan kokoonpanoon kuluvan viikon torstaina, kun joukkue isännöi KooKoota.

Ironista siinä, että Tallinder palaa juuri ottelussa KooKoota vastaan, on se, että hänen viimeisin ottelu on juuri kouvolalaisia vastaan. Toisin sanoen kokenut ruotsalaispuolustaja loukkaantui marraskuun 29. päivänä pelatussa KooKoo-ottelussa, joka päättyi turkulaisten 5-2-voittoon.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tallinder pelaa TPS:ssä jo kolmatta kauttaan ja hän on toiminut jokaisella näistä myös joukkueen varakapteenina. Kuluvalla kaudella hän on pelannut toistaiseksi 27 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 4+8=12.

Kokonaisuudessaan kyseessä on jo Tallinderin neljäs kausi Liigassa, sillä hän piipahti Turussa vuoden verran myös kaudella 2000-01. Kaiken kaikkiaan pitkän NHL-uran luoneella ruotsalaisella on tilillään 196 Liiga-ottelua, joissa hän on tehtaillut pisteet 24+52=76 ja kerännyt tehotilaston +62.

38-vuotiaan konkaripuolustajan uratilastot löydät TÄÄLTÄ.

Lisää Liiga-uutisia pääset tarkastelemaan puolestaan TÄMÄN LINKIN kautta.