HIFK – JYP -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 25€ pelirahaa

HIFK - JYP -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 25€ pelirahaa

HIFK ja JYP ottavat toisistaan mittaa taas perjantaina, kun Liigan kovatasoisen neljännesfinaaliparin toinen ottelu käynnistyy klo 18.30.

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan HIFK – JYP -pudotuspelitaiston avausmaalin syntyaikaa!

Kisan voittaja nappaa itselleen 25€ arvosta pelirahaa Unibetille!

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.2. –>) – kuitenkin ennen perjantaita 23.3. klo 18:30. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa HIFK – JYP -playoff-matsin avausmaalin syntyaika alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy perjantaina 23.3. klo 18:30.

Esimerkkiveikkaus: 7:15

2. Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.2. –>) – kuitenkin ennen 23.3. klo 18:30. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen 25€ arvosta pelirahaa Unibetille!

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Pelaajalla tulee olla aktiivinen Unibet-tili. Osallistumalla kisaan pelaaja antaa Laitataklaus.com:ille oikeuden tarkistaa Unibetilta, että pelaaja on täyttänyt vaadittavat ehdot.

KERTOIMIIN!

Unibet tuplaa ensitalletuksesi 100 euroon asti!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

[contact-form-7 404 "Not Found"]