HIFK – Kärpät -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 20€ lahjakortti

HIFK - Kärpät -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 20€ lahjakortti

HIFK ja Kärpät kohtaavat toisensa perjantai-illan kuumassa Liiga-kamppailussa Helsingin Jäähallissa! Ottelu pyörähtää käyntiin Nordiksella klo 18:30.

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan perjantaisen HIFK – Kärpät -taiston avausmaalin syntyaikaa!

Kisan voittaja nappaa itselleen 20€ lahjakortin Verkkokauppa.comiin!

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.2. –>) – kuitenkin ennen perjantaita 2.3. klo 18:30. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

Kun avaat pelitilin ja teet ensimmäisen vähintään 10€ talletuksesi Unibetille 28. helmikuuta kello 23:59 mennessä, tuplataan ensitalletuksesi 20 euroon saakka! Lisäksi saat kaksinkertaisen pelirahan lisäksi 20 euron lahjakortin Verkkokauppa.com:iin! Nappaa tarjous TÄSTÄ!

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa perjantaina 2.3. pelattavan HIFK – Kärpät -matsin avausmaalin syntyaika alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy perjantaina 2.3. klo 18:30.

Esimerkkiveikkaus: 5:53

2. Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta, millä tahansa panoksella tänä vuonna (1.2. –>) – kuitenkin ennen 2.3. klo 18:30. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen 20€ lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Pelaajalla tulee olla aktiivinen Unibet-tili. Osallistumalla kisaan pelaaja antaa Laitataklaus.com:ille oikeuden tarkistaa Unibetilta, että pelaaja on täyttänyt vaadittavat ehdot.

KERTOIMIIN!

Unibet tuplaa ensitalletuksesi 100 euroon asti!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

[contact-form-7 404 "Not Found"]