HIFK löysi uuden päävalmentajan – Selin väistyy kauden päätteeksi

HIFK löysi uuden päävalmentajan.
HIFK löysi uuden päävalmentajan.

HIFK löysi uuden päävalmentajan, josta se kertoi IS:n mukaan Bättre Folk -palvelussaan. Nykyinen valmentaja Ari-Pekka Selin astuu sivuun kauden päätteeksi.

Helsingin IFK:ssa alkaa ensi kaudesta lähtien uusi aikakausi, sillä HIFK on palkannut uudeksi päävalmentajakseen Jarno Pikkaraisen. Pikkarainen on toiminut viime vuodet HIFK:n apuvalmentajana, joten organisaatio on miehelle enemmän kuin tuttu.

Pikkaraisella on kokemusta sekä Liiga-kaukaloista että myös päävalmentajan hommista. 45-vuotias kuopiolainen on nimittäin toiminut muun muassa Mestiksessä Jukurien ja Jokipoikien päävalmentajana vuodet 2008-2014.

Tämän lisäksi Pikkarainen on toiminut HIFK:n lisäksi esimerkiksi TPS:n apuvalmentajana. Liigassa Pikkarainen on ollut TPS:n päävalmentajana kaudella 2014-15, kun hän korvasi tuolloin tehtävässä potkut saaneen Miika Elomon.

HIFK tiedotti asiasta Ilta-Sanomien mukaan Bättre Folk -palvelussaan. Pikkaraisen uusi sopimus on pituudeltaan kaksivuotinen, minkä lisäksi siitä löytyy vuoden mittainen optio.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kaljakauppias koppasi kiekon katsomossa – lahjakkuutta?