HIFK väsäsi jatkosopimuksia – ”Sellaista joukkuetta ei tässä maassa ole, joka ei häntä haluaisi”

HIFK sai kylmää kyytiä illan CHL-ottelussaan.
HIFK sai kylmää kyytiä illan CHL-ottelussaan.

HIFK kohtasi eilen JYP:n, jonka se kaatoi lukemin 6-0. Samalla se tiedotti tehneensä kolme tärkeää jatkosopimusta, joten seuralla oli eilen hyvä päivä.

Helsingin IFK tiedotti eilen tehneensä kolme tärkeää jatkosopimusta. Nimensä paperiin olivat lopulta laittaneet Joonas RaskTeemu Eronen sekä Ryan O’Connor.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen oli tyytyväinen jokaiseen jatkoon, mutta erityisen suuret kehut hän antoi hyökkääjä Raskille, joka pelaa HIFK:ssa neljättä kauttaan.

– Kun katsoo hänen pelitaitojaan ja pelityyliään, niin sellaista joukkuetta ei tässä maassa olekaan, joka ei häntä haluaisi, Salmelainen ylisti seuran tiedotteen mukaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Rask on pelannut tällä kaudella HIFK:n riveissä 33 ottelua, joissa hän on iskenyt yhdeksän maalia ja yhteensä 22 tehopistettä.

Eronen on ollut pitkään kokoonpanosta sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta hän on tuoreimpien tietojen mukaan lähellä paluuta. Puolustaja pelasi alkukaudesta 18 ottelua, joissa hän iski komeat tehot, 3+8. Eronen pelaa HIFK:ssa toista kauttaan.

26-vuotias kanadalaispuolustaja O’Connor takoi aikanaan kovia lukemia juniorisarja OHL:ssä, mutta pienen kokonsa vuoksi NHL-portit eivät koskaan avautuneet hänelle. Hän saapui Suomeen lopulta vuonna 2014, kun hän teki sopimuksen Bluesin kanssa.

Tämän jälkeen matka jatkui KooKoon riveihin,  kunnes hän vihdoin siirtyi HIFK:n viime kaudeksi. O’Connor on pelannut Liigassa nyt 197 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 22 maalia ja yhteensä 78 tehopistettä.

Voit lukea HIFK:n tiedotteen kokonaisuudessaan TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kenen kanssa juttelet, Marc-Andre Fleury? Peilikuvan?!