HIFK:lta kova kaappaus – Johan Motin siirtyy helsinkiläisten riveihin

HIFK sai kylmää kyytiä illan CHL-ottelussaan.
HIFK sai kylmää kyytiä illan CHL-ottelussaan.

Kiekkoareenan tietojen mukaan puolustaja Johan Motin on suuntaamassa ensi kaudeksi kirkkaisiin valoihin, sillä HIFK on hankkinut miehen riveihinsä.

Ruotsalaispuolustaja Johan Motin siirtyi täksi kaudeksi Rauman Lukon riveihin. Ennen tätä hän pelasi pitkään Ruotsin pääsarja SHL:ssä, missä hän edusti viimeiset viisi kautta Örebrota.

Motin on onnistunut vakuuttamaan Liiga-seurat jo heti ensimmäisellä kaudellaan. Hän on pelannut Suomen kovimmassa kiekkosarjassa tähän mennessä 52 ottelua, joissa hän on iskenyt kaksi maalia ja yhteensä 14 tehopistettä.

Kaiken lisäksi hän on nauttinut Raumalla valtavasta vastuusta. Mies on nimittäin kellottanut peliajakseen 22:05 minuuttia, joka on Lukon toiseksi paras lukema heti Janne Niskalan jälkeen (23:37).

Motinin peliaika on myös koko Liiga-tasolla kova, sillä se on sarjan 11. paras lukema.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Motinin otteet ovatkin nyt tuottaneet tulosta, sillä ruotsalaisen kerrotaan siirtyvän ensi kaudeksi Helsingin IFK:n riveihin. Asiasta kertoi ensimmäisen Kiekkoareena. Huhuihin lisäpontta on kaiken lisäksi antanut Ilta-Sanomat.

HIFK on tehnyt kauden mittaan myös muitakin peliliikkeitä, jotka ovat koskettaneet juurikin tulevaa sesonkia. Se on tehnyt esimerkiksi jatkopahvit Teemu EroselleRyan O’ConnorilleJoonas RaskilleThomas NykoppilleMicke-Max Åstenille sekä maalivahti Atte Engrenille.

Sen sijaan kokenut Juha-Pekka Haataja suuntaa ensi kaudeksi Ilta-Sanomien tietojen mukaan Kouvolan KooKoon riveihin. Voit lukea asiasta lisää TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Hurja yö! Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen = 6 tehopistettä