Hilloa Liigan kausivedoilla?

Kotimainen Liiga pyörähtää vihdoin käyntiin, kun TPS ja Lukko ottavat toisistaan mittaa huomenna torstaina kauden avausottelussa. Coolbetilla on tarjolla herkullinen määrä kausikohtaisia vetoja, joita voit iskeä sisään ennen runkosarjan käynnistymistä!

LIIGA-KISA: Voita 500€!

Tappara lähtee kauteen mestarisuosikkina

Hallitseva mestari, Lukko, lähti viime kauteen lähes murskaavana ennakkosuosikkina. Kauden 2021-2022 osalta ennakkosuosikin viitta sijoittuu Tapparan sekä HIFK:n harteille. Kertoimien valossa seuraavana suosikkina tulevat Lukko ja TPS.

Tamperelaiset ovat saaneet vahvistusta mm. KHL:stä sekä Tshekin liigasta. Jussi Tapolalla onkin kasassa varsin väkevä ja tasapainoinen nippu tähän kauteen.

HIFK lienee Tapparan suurin haastaja tulevalla kaudella. Joukkueen peräsimeen istahtaa kokenut Ville Peltonen, joka saa valmennattavakseen huippulaadukkaan joukkueen. HIFK oli viime kaudella erityisen vahva oman pään pelissä. Tällä kaudella punanutuilta voidaan odottaa isommin tuhoja myös vastustajan päädyssä.

TALLETA 10€, PELAA 50€!

Mitä betsataan?

Viime kaudella täydellisen pannukakun tiputti JYP, joka oli pelistä toiseen purjeissa. Verkko viuhui omassa päädyssä lähes puolet enemmän kuin vastustajan. JYP lähtee tähänkin kauteen kertoimia tarkastellessa suurimpana altavastaajana, seuraavana tulee Jukurit. Näistä kahdesta kuitenkin mikkeliläiset vakuuttavat piirun verran enemmän: valmentajan saappaisiin astuu Olli Jokinen, ja jengi on kokenut enemmän muutoksia kuin JYP.

Coolbetilla voit mm. veikata, mikä jengi sijoittuu viimeiseksi. Tähän haistellaan JYP reippaalla kolmosen kertoimella.

Pelivalinta #1: Sijoittuu viimeiseksi: JYP (3,10)

Entäpä kuka nostelee kannua? Allekirjoittaneen preferensseihin ei tunnetustikaan kuulu suosikkihevosen veikkaaminen. Voittajaa veikatessa pelimerkit sijoittuisi HIFK:n kohdalle (kerroin 2,20). 

Voittajan veikkaaminen jätetään kuitenkin väliin, ja haistellaan vetoliuskalle hiukan ennakoitavampaa kohdetta. HIFK on eittämättä kuumaa kamaa tulevalla kaudella, ja olisikin pieni ihme jos helsinkiläisiä ei nähtäisi taistelemassa mitaleista. Luotetaan jengin sijoittuvan TOP-3 joukkoon: tästä Coolbet tarjoaa maistuvan, 2,20-kertoimen!

Pelivalinta #2: Sijoittuu TOP-3: HIFK (2,20)

KAUSIVEDOT UUNIIN!

Coolbetilla on tarjolla runsas määrä erilaisia kausikohtaisia kohteita. Käy iskemässä omat näkemyksesi uuniin, niin voit jännittää vetoja läpi kauden!