Karmaisevia uutisia Columbuksesta: Brandon Dubinskyn ura jääkiekkoilijana vaarassa

Brandon Dubinsky joutuu mahdollisesti lopettamaan uransa jääkiekon parissa
Getty Images

Columbus Blue Jacketsin Brandon Dubinsky on saanut kuulla karmaisevia uutisia, jotka saattavat katkaista kokonaan hänen uransa ammattilaiskiekkoilijana. 

Kun pelaaja lähetetään kesken Las Vegasin reissun takaisin kotiinsa, saattaa sitä hyvin herkästi olettaa, että kyse on jonkin asteisesta kurinpidosta.

Nyt, kun Columbus Blue Jacketsin Brandon Dubinsky on kokenut kyseisen tilanteen, on kyse jostakin aivan muusta. Nimittäin The Athleticin toimittaja Aaron Portzline raportoi viime yönä, että Dubisnky on lähetetty takaisin Columbukseen henkilökohtaisista syistä.

– Dubinsky on lähetetty tiistaina takaisin kotiin. Hän jättää joukkueen vieraskiertueen kokonaan kesken henkilökohtaisten syiden vuoksi. Nämä ovat häirinneet häntä koko kauden ajan. Pahimmassa tapauksessa tämä voi uhata hänen uransa jatkumista, Portzline kirjoitti sivuilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Seuran GM:nä toimiva Jarmo Kekäläinen ei ole vielä kommentoinut tilannetta, mutta Blue Jacketsin tiedottaja Todd Sharrock on kertonut, että Dubinsky on toistaiseksi ulkona seuran toiminnasta. Dubinskyn agentti Kurt Overhardt on sen sijaan kiistänyt kaikki väitökset siitä, että kyse olisi kurinpidosta.

– Hänet on lähetetty takaisin Columbukseen lääketieteellisten asioiden vuoksi. Hän on kärsinyt kuluvalla kaudella joistakin loukkaantumisista, ja nyt sekä seura että pelaaja ovat päättäneet tämän olleen paras vaihtoehto. Dubinskylla on ollut joitakin ongelmia, joiden kanssa olemme joutuneet kamppailemaan kaukalon ulkopuolella.

Dubinsky on pelannut uransa aikana 731 NHL:n runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 144 maalia ja yhteensä 420 tehopistettä.

Suosittelemme lukemaan myös tämän:

Masi Marjamäki joutuu etsimään uuden työnantajan – sopimus Jokereihin purettu

Dubinskyn tilastoihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.