HPK jatkoi puolustaja Miro Karjalaisen sopimusta kahdella vuodella

HPK jatkoi puolustaja Miro Karjalaisen sopimusta kahdella vuodella

Liiga-joukkue HPK ja kookas pakki Miro Karjalainen ovat solmineet jatkosopimuksen. Uusi diili pitää miehen Hämeenlinnassa myös tulevat kaksi kautta.

HPK on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Miro Karjalaisen kanssa. Karjalainen tunnetaan rohkeasta pelityylistään ja joukkueen puolesta pelaamisesta. Puolustaja pelaa tällä hetkellä ensimmäistä kauttaan oranssissa.

– Miro on henkeen ja vereen joukkuepelaaja, jollaista HPK:ssa tarvitaan myös tulevaisuudessa. Hän on nostanut profiiliaan jokapäiväisen oheistoiminnan ja vahvan harjoittelun kautta. Peli on sitä kautta noussut uudelle tasolle. Työ jatkuu edelleen ja on hienoa, että se jatkuu nimenomaan HPK:ssa, kommentoi HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen seuran tiedotteessa.

HPK julkaisi eilen kahdeksan jatkosopimusta. Jatkosopimukset pelaajista tekivät Petteri Nikkilä, Eetu Tuulola, Teemu Turunen, Jere Innala, Harri Kainulainen sekä U20-joukkueen Erkka Seppälä. Valmennuksen täydentävät myös ensi kaudella Timo Turunen ja Juha Lehtola.

Kerhon alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Karjalaisen uratilastoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.