HPK kasaa kovaa joukkuetta – Vesalainen jatkaa Hämeenlinnassa

HPK on Suomen mestari vuosimallia 2019!
HPK on Suomen mestari vuosimallia 2019!

HPK:n Liigajoukkue kaudelle 2017-2018 on julkaistu vuotuisessa KICK-OFF -tapahtumassa Rinkelinmäellä. HPK:n kanssa uudet sopimukset ovat tehneet jo entuudestaan tutut Kristian Vesalainen, Robert Leino, Niklas Friman, Antti Karjalainen, Miro Ruokonen, Filip Krivosik sekä HPK:lle uudet pelaajat Mikko Lehtonen, Victor Backman, Nikolaj Krag, Miro Karjalainen, Roope Laavainen ja Markus Niemeläinen. HPK:lla on ensi kaudelle yhteensä 30 pelaajasopimusta.

Kristian Vesalainen, Mikko Lehtonen ja Victor Backman ovat tehneet yksivuotiset sopimukset HPK:n kanssa. HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen kertoo uusista hyökkääjistä seuraavaa.

”Kristian on erittäin lahjakas pelaaja, joka pystyy jo nyt pelaamaan korkealla tasolla. Luisteluvoimainen, isokokoinen ja taitava hyökkääjä, joka omaa korkean työmoraalin. Mikko taas vakuutti minut keskusteluissa, että hän on hyvin motivoitunut kehittämään itseään entisestään. Hän haluaa auttaa HPK:ta menestymään ja hänellä on kaikki kyvyt siihen. Victor on tehnyt aikoinaan Ruotsin junioriliigoissa kovat tehot. Askel miesten tasolle on kestänyt ja hän on hyvän viime kauden jälkeen hyvin motivoitunut ottamaan seuraavan askeleen”, Sanoo Pennanen HPK:n tiedotteessa.

Koko HPK:n tiedotteen löydät TÄÄLTÄ.