HPK tyhjenee entisestään – Juho Keränen siirtyy Rauman Lukkoon

Kiekkoareena: Juho Keränen kiekkoilee ensi kaudella HIFK:n riveissä

Hämeenlinnan kiekkoylpeys HPK nosti kädet ilmaan playoff-taistelun suhteen. Nyt Kerho on vuokrannut hyökkääjä Juho Keräsen raumalaisjoukkue Lukkoon.

Rauman Lukko on hankkinut hyökkäykseensä kokeneen Juho Keräsen. Raumalaisseuran ja 32-vuotiaan hyökkääjän sopimus kattaa loppukauden 2017-18.

Kyseessä on viimeisen päälle ammattipelaaja, joka on urallaan näyttänyt pystyvänsä pelaamaan tärkeässä roolissa osana voittavia joukkueita. Hän tietää, mitä voittaminen vaatii, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kertoo seuran tiedotteessa.

Keränen pelasi alkukauden HPK:ssa ja toimi joukkueen varakapteenina. Laita- ja keskushyökkääjänä urallaan pelannut Keränen on viimeistellyt kuluvalla kaudella 46 liigaottelussa tehot 3+4=7.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Oikealta laukovalla, 176-senttisellä ja 89-kiloisella Keräsellä on vyöllään 520 Liigan runkosarjaottelua ja niissä syntyneet tehopisteet 62+69=131. Pudotuspelejä on tilillä 86, tehoin 5+7=12. Hän on voittanut Suomen mestaruuden kahdesti Oulun Kärpissä vuosina 2014 ja 2015.

Keränen tuo meille paljon karismaa ja juuri sitä voittamisen kulttuuria. Saamme kovan fyysisen pelaajan, joka pelaa vahvaa taklauspeliä, on vahva luistelija ja ymmärtää kaikin puolin tätä peliä. Lisäksi hän pystyy myös maalintekoon, Virta sanoo uutisessa.

Lukon alkuperäisen tiedotteen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Keräsen uratilastoja pääset katselemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

HPK kauppasi aikaisemmin jo kaksi muuta pelaajaansa, Oula Palveen ja Kristian Vesalaisen, Turun Palloseuraan sekä Oulun Kärppiin. Enemmän noista siirroista pääset lukemaan TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018