HPK:lle tuttuja laina-apuja: Vesalainen hyökkäykseen, Larmi maalille

HPK hankki kaksi tuttua ja kovaa pelimiestä lainasopimuksilla NHL:stä, kun Kristian Vesalainen ja Emil Larmi liittyvät joukkueeseen.

HPK ilmoitti myöhään keskiviikkoiltana solmineensa toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen Kristian Vesalaisen kanssa. Suomalaishyökkääjä saapuu Hämeenlinnaan Winnipeg Jetsin organisaatiosta, jonka farmijoukkue Manitoba Moosen riveissä syntyi viime kauden 60 ottelussa tehopisteet 12+18=30.

Vesalainen on pelannut aiemmin HPK:ssa kaudella 2017-2018. Tuolloin hän teki 44 ottelussa kovat pistelukemat 19+20=39 ennen kuin siirtyi kesken kauden Oulun Kärppiin.

Tänään torstaina HPK julkaisi uuden lainasopimuksen, tällä kertaa maalinsa suulle. Oranssipaidat mestaruuteen asti torjunut Emil Larmi solmi Vesalaisen tapaan toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen.

Larmin tilille karttui viime kaudella Pittsburgh Penguinsin organisaation AHL-joukkue Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa yhdeksän ottelua sekä ECHL-joukkue Wheeling Nailersissa 11 ottelua.

”Olen sanonut, että luotamme niihin, jotka sitoutuvat HPK:hon koko kaudeksi. Tämä on strategiamme mukainen liike. Molemmat pelaajat ovat valmiita pelaamaan Hämeenlinnassa, mikäli oikeanlaista paikkaa ei Pohjois-Amerikassa tarjota. Saamme kaksi kovan luokan vahvistusta, tiedämme ja tunnemme molemmat pelaajat ja he tietävät, mihin he tulevat. Niin Emil kuin Kristian vahvistavat joukkuettamme”, urheilujohtaja Mika Toivola sanoi HPK:n tiedotteessa.


KATSO MYÖS: JYPin YT-neuvottelujen tulos: Pekka Tirkkonen lomautetaan loppuvuodeksi